Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

Agora Humbar: Elin Furubotn/Th. Økland/Knut Hem

Arrangør: Agora Kulturkafe

Tid: 18. november 2020

Agora Kulturkafe i samarbeid med HumBar har gleden av å relansere Elin Furubotn og Thorbjørn Økland - og nå med sjølveste Knut "Hemmer'n" Hem på laget! Den renommerte norske visesangeren Elin Furubotn har nok en gang med seg den strålende musikeren Thorbjørn Økland til Hønefoss - og til denne konserten også Knut Hem, som hun også har turnert med tidligere! Elin Furubotn er kjent for sine hverdagsnære, poetiske tekster, og nynne-sangbare låter - noe har du sikkert hørt på radioen! Hun synger med tydelig signatur, og trakterer gitaren - mens Thorbjørn Økland ofte er hennes fler-instrumentelle enmannsband, som skaper bakgrunnsdybde og koloritt til låtene! Denne onsdagskvelden på HumBar (kro/kneipe av beste merke!) vil Knut Hems virtuose dobro-spill komplettere lydbilde og uttrykks-variasjon! Elin Furubotn har utgitt en rekke plater, senest nå i år med "Blikk". Økland er kjent som tidligere gitarist i Vamp, og har spilt/spiller i en rekke konstellasjoner (med alt fra Theodorakis til...ja, Furubotn!). Dere kan regne med en varm stemning, gode replikker og småfortellinger mellom låttekster med gjenkjennelig tematikk, og en serie med gode låter, ofte med smittende refrenger. Furubotn/Økland spilte på Rumi i Agoras regi for to år siden, med stor suksess og godstemning! Og alle som kjenner Hemmer'n veit at det følger kvalitetsgaranti - med Ringeriks-sound og fossesignatur!

KORONA-sikkerhet!
Agora Kulturkafe ønsker å tilby varierte kulturopplevelser igjen! Men ønsker også at alle som har lyst til å oppsøke en etterlengtet inspirasjonskilde, skal kunne være trygge! For å kunne komme igang nå, samarbeider vi tett med medarrangører om å holde et stramt korona-regime i arrangementene, i samsvar med regler for offentlige arrangementer. Alle som kommer skal kunne føle seg trygge til å slappe av - og oppleve det de kom for! Vi oppfordrer publikum til å vurdere selv om de bør holde seg borte etter normale korona-normer - men også at det praktiseres avstand og normalt smittevern under arrangementet.

Det vil være BEGRENSET ANTALL plasser, og PRIMÆRT forhåndssalg! Vær derfor tidlig ute med å sikre billetter - på RingBillett! Vi oppfordrer alle SOM KAN SITTE SAMMEN I KOHORT om at de kjøper billetter samlet, slik at vi kan organisere trygge plasser i forhold til dette. Personen som kjøper vil samtidig være kontaktperson for å skaffe navneliste m/telefon for alle sine billetter. Vel møtt - til trygg kulturopplevelse! Arrangementet støttes av Norsk Kulturråd!

 18. november 2020
kl. 19:00

Agora Humbar: Elin Furubotn/Th. Økland/Knut Hem

Sted: Humbar | Kr 175,- inkl.avgift
Finn billetter >>