Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

Agora Sakral II: Solfrid Molland - "Håpets kappe"

Arrangør: Agora Kulturkafe

Tid: 30. september 2020

Agora Kulturkafe har i samarbeid med Ringerike Kirkeakademi og Hønefoss Menighetsråd gleden av å presentere en konsert med Solfrid Mollands rykende ferske musikk, planlagt som del av hennes release-turne i vår, men korona-utsatt til nå. Solfrid Mollands album "Håpets Kappe" er gitt ut på Kirkelig Kulturverksted i vår, og er et inspirert, manfoldig og helstøpt album, med visjon og opprinnelig arbeidstittel "tre hellige rom - og én jord". Med personlig inspirasjon hentet fra tre hellige hus, en synagoge, en kirke og en moské, og med musikalske referanser og klanger fra både europeiske katedralers kirkemusikk, østeuropeisk kletzmer- og sigøynermusikk og balkan-impulser, samt orientalske toner fra Midt-Østen og Nord-Afrika - vil konserten åpne for en rekke overlappende impulser, helt i samsvar med Solfrid Mollands sterke visjon og motivasjon. I levende livs engasjement og i musikalsk virke og verk søker Molland med sterk formidlingevne å stimulere til menneskemøter; å møte hverandre med respekt, skape dialog og toleranse, skape fred gjennom religionsdialog, og skape et felles engasjement for den ene jorda vi har sammen. Hun har satt sammen et uhyre sterkt ensemble til dette albumet, og de vil fylle kirken med musikk som vil bære tankene videre, helt inn til musikkens hjerte? Det kan forventes en inspirert kveld, for mennesker fra enhver eksistensiell plattform.

Konserten kan gjerne ses i sammenheng med programmet dagen før, som del av et to-dagers tverr-religiøst tema-program. Tematikken er knyttet til økumeni, religionsmøter, dialog mellom religioner og vårt ansvar for skaperverket, med hovedvekt på de semittisk-baserte religionene med røtter i Midt-Østen: jødedom, kristendom og islam.

KORONA-sikkerhet!

Agora Kulturkafe ønsker å tilby varierte kulturopplevelser igjen! Men ønsker også at alle som har lyst til å oppsøke en etterlengtet inspirasjonskilde, skal kunne være trygge! For å kunne komme igang nå, samarbeider vi tett med medarrangører om å holde et stramt korona-regime i arrangementene, i samsvar med regler for offentlige arrangementer. Alle som kommer skal kunne føle seg trygge til å slappe av - og oppleve det de kom for! Vi oppfordrer publikum til å vurdere selv om de bør holde seg borte etter normale korona-normer - men også at det praktiseres avstand og normalt smittevern under arrangementet. Det vil være BEGRENSET ANTALL plasser, og KUN forhåndssalg! Vær derfor tidlig ute med å sikre billetter! Vi oppfordrer alle SOM KAN SITTE SAMMEN I KOHORT om at de kjøper billetter samlet, slik at vi kan organisere trygge plasser i forhold til dette. Personen som kjøper vil samtidig være kontaktperson for navneliste for alle sine billetter. Vel møtt - til trygg kulturopplevelse!

Arrangementet støttes av Norsk Kulturfond

 30. september 2020
kl. 19:00

Agora Sakral II: Solfrid Molland - "Håpets kappe"

Sted: Hønefoss Kirke | Kr 325,- inkl.avgift
Finn billetter >>