Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

BETTANITA - med «Bettan» og Anita Skorgan

Arrangør: Ringerike Kultursenter

Tid: 17. oktober 2020

Bettanita – sommershow med «Bettan» og Anita Skorgan

To nydelige damer, to vakre stemmer.

I sommer står Elisabeth «Bettan» Andreassen og Anita Skorgan sammen på scenen for første gang – og det skjer på Scandic Park Hotell i Sandefjord.
Vi kan love knallgode tolkninger av våre store slagere, det blir humor og glede, men også sanger til ettertanke. Og Anita og «Bettan» vil naturlig nok hedre vår alles Jahn Teigen… Dette er tredje år på rad «Bettan» gjester Sandefjord med sommershow. I 2017 kom hun alene, i fjor opptrådte hun i tospann med Tom Mathiesen. Felles for begge showene var at det var fulle hus og stormende jubel. På grunn av koronasituasjonen vil vi kun selge 200 billetter til hver forestilling. Her er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Alle smittevernregler vil bli fulgt, så du kan trygt lene deg tilbake og nyte et fantastisk sommershow med to fremragende artister.

Elisabeth «Bettan» Andreassen

Når man snakker om Elisabeth Andreassen i Norge og Sverige, holder det å si «Bettan». Alle er på kjælenavn med den populære norsk-svenske artisten. «Bettan» har norske foreldre, men ble født i Sverige – og det var hos söta bror hun ført gjorde seg bemerket på scenen. Duoen Chips, som «Bettan» hadde sammen med Kikki Danielsson, ble imidlertid raskt populære her i Norge også. Og da Elisabeth vant Melodi Grand Prix-finalen i tospann med Hanne Krogh, skrev hun seg for alltid inn i norsk populærhistorie med gullskrift. Siden har det fortsatt å swinge rundt «Bettan», enten hun har kjørt solo eller samarbeidet med artister på begge sider av grensen.

Anita Skorgan

I likhet med «Bettan» er Anita Skorgan faktisk født i Gøteborg. Først da hun var syv år flyttet familien til Oslo, og de færreste blir overrasket når vi forteller at Anita har bakgrunn fra NRKs pikekor. Mer overraskende er det kanskje at hun har vært en av landets mest lovende diskoskastere…
Men først og fremst har Anita vært en av våre mest folkekjære og fremtredende artister helt siden midten av 70-tallet. Grand Prix-slagere som «Oliver» og «Casanova» huskes fortsatt, og allerede i 1979 fikk hun sin første spellemannpris. En håndfull år og 20 album senere er det også blitt Kongens fortjenstmedalje og innlemmelse i Rockheims Hall of Fame på den allsidige sangeren, pianisten og låtskriveren.

Kun 200 billetter for salg. Ikke nummererte plasser

 17. oktober 2020
kl. 18:00

BETTANITA - med «Bettan» og Anita Skorgan

Sted: Byscenen, Ringerike Kultursenter (u) | Kr 630,- inkl. avgift. NB: Pga Covid19 er det ikke nummererte plasser. Du vil få din plass tildelt når du kommer.
Finn billetter >>