Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

AYKO

Arrangør: All Entertainment

Tid: 4. juni 2020

Under artistnavnet AYKO skaper Nikoline Roarsdatter Christensen elektronisk pop med nikk til artister som AURORA og Agnes Obel, men likevel med en personlig nerve knyttet til tekstformidling som skiller henne fra resten.

Kun 50 billetter selges til konserten på General Hotell på Helgelandsmoen. God plass og etter gjeldende rammer! Ønsker du å få konserten servert hjem på din skjerm kan du kjøpe billetter til streaming.

Tematikken i tekstene strekker seg fra fortellinger om angst og usikkerhet til kjærlighet og nostalgi.

AYKO debuterte med den melodiøse singelen «Dream Fighter» april i 2019. Dette førte til at hun ble valgt til å delta på OverOslo’s talentsatsning «GNIST» som førte til en direkte booking til festivalen hvor hun delte festivaldag med artister som Sondre Justad, Fieh og No. 4. Sommeren ledet til flere bookinger. Blant annet på Kongsberg Jazzfestival 6. juli, Kulturhuset 20. juli og Parkteatret 8. september. AYKO har også fått oppmerksomhet i utlandet som førte til en kort Berlinturné i slutten av januar 2020.

Med seg på scenen vil hun blant annet ha med seg det unike instrumentet harmonium, et helt særegen bærbart pumpeorgel som gir en egen klang og atmosfære hun gleder seg til å dele med dere!

 4. juni 2020
kl. 20:00

AYKO

Sted: General Hotell | Kr 220,- inkl. avgift
Finn billetter >>