Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

"Glemte kvinner i glemte kriser" foredrag ved Lindis Hurum

Arrangør: Novapro, Ringerike Soroptimistklubb og Ringerike bibliotek

Tid: 8. mars 2020

NovaPro – kvinnenettverk i Ringeriksregionen, Ringerike Soroptimistklubb og Ringerike bibliotek markerer i samarbeid den internasjonale kvinnedagen 8.mars med foredrag ved Lindis Hurum.

"Kvinner er alltid av de mest sårbare, sammen med sine barn. Det å være kvinne i en glemt krise er ekstra vanskelig. Jeg har ofte møtt kvinner med en enorm indre styrke og kraft til å verne om sin familie selv i de mest håpløse og umenneskelige situasjoner. Jeg vil gjerne være deres stemme og fortelle deres historier fordi jeg ser det på som min plikt – og fordi jeg er sikker på at også norske kvinner vil kjenne seg igjen. Og det er først når man ser seg selv i den andre at man vil ønske å bidra til endring. Kunnskap om en krise er en forutsetning for at den skal kunne løses eller avhjelpes. Fordi færre dør, når flere vet."

Lindis Hurum er feltarbeider i Leger Uten Grenser og kjent som en kritisk samfunnsdebattant. Tidligere kåret til Årets modigste kvinne og Årets ildsjel. Underholdning av Ringerike kulturskole.

 8. mars 2020
kl. 17:00

Lindis Hurum: "Glemte kvinner i glemte kriser"

Sted: Ringerike Bibliotek | Kr 165,- inkl.avgift
Finn billetter >>