Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

ShowBoiz

Arrangør: Little Hill AS

Tid: 16. og 17. april 2021

ShowBoiz er et musikalsk humorshow av og med Alexander Langset, Bjørnar Reime, Eirik S. Dahlen og Mikkel Gythfeldt.

ShowBoiz drar deg inn i en verden hvor boyband er høykultur og skjønnsang er barneskirenn. Det skal synges, danses, vitses og ikke minst klappes i et forrykende sammensurium! Spenn deg fast og heng på!

( i alfabetisk rekkefølge )

Alexander Langset

Alexander er gutten fra Hole som tok Norge med storm med en sentral rolle i NRK serien Jonny & Johanna 2005, og har dessuten vært med på VGs sommerturné med egen pop-gruppe. Der ble frøet plantet, og pop og boyband har blitt tatt på det groveste alvor siden. Etter endt utdannelse i 2013 har han rukket alt fra dinnershowet "Wallmans Oslo" til stumkomikk på Folketeateret i "Singing In The Rain". Bare de to siste årene har han gjort både "Flashdance", "Optimist" og hovedrolle og koreografi i "Trollmannen Fra Oz" på Chataeu Neuf i Oslo - og skal i høst gjøre "Jersey Boys" på samme sted. Nå er han klar for å endelig stå på scenen på Gledeshuset i Hønefoss!

Bjørnar Reime

Bjørnar vant rollen som Danny i Grease i TV-Norge serien ved samme navn i 2008, han har siden jobbet mye både i Hønefoss og resten av Norge. I Hønefoss har han blandt annet medvirket i HønefossRevyen, Fosserock (Jailhouse Rock), Rockefroskene og på hundretalls opptredener med bandet sitt Yang-Breakers. Nasjonalt kan Beat for Beat, Grunnlovsjubileet og korist i Eurovision nevnes som noen utmerkelser. Han gleder seg til å vise Hønefoss hva han og hans show-kollegaer har å by på!

Eirik Dahlen

Eirik har stått på scener i og rundt Hønefoss siden han var barn, med roller og solist- oppgaver i musikaler og konserter med bla Hole kulturskole. Han er som de 3 andre utdannet ved Bårdar-Akademiet og gikk derfra rett i jobb på "Wallmans Dinnershow". Han har siden dette gjort alt fra Les Miserables, Cabaret og Billy Elliot til Dinnershow og artistopptredener i hele Norge. Eirik er også medeier i MusikalKollektivet som har base i Hønefoss. Nå for tiden spiller Eirik vekselvis 3 hovedroller i musikalen Starlight Express! i Tyskland, men han gleder seg til å henge av seg rulleskøytene og gjenerobre Hønefoss-publikummet!

Mikkel Gythfeldt

Mikkel er det store multitalentet i gruppen og har ved siden av utdanning og jobb som artist, de siste årene jobbet som fotograf, grafisk-designer og 3D-designer. Mikkel er den av guttene som har titalls-musikaler i Oslo på innerlomma bla. "Chicago", "Singing In The Rain", "Mary Poppins" og "Book Of Mormon". Mikkel står også for fotografi og design av ShowBoiz plakaten. Han er, som de andre klar for å vise hva over ti år i show og musikalbransjen gjør med fire enkle gutter fra Ringeriksregionen!


Ønsker du å spise før eller eller show, book bord her!

 16. april 2021
kl. 20:00

ShowBoiz

Sted: Gledeshuset | Kr 350,- (inkl.avgift).
Kun få billetter >>
17. april 2021
kl. 21:00

ShowBoiz Ekstra!

Sted: Gledeshuset | Kr 350,- (inkl.avgift).
Finn billetter >>