Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

Humorfestival 2020: Berrum og Beyer snakker om greier! Live podcast!

Arrangør: TBA Arrangementer AS

Tid: 15. februar 2020

"Berrum og Beyer snakker om greier" er en podcast hvor Lars Berrum og Martin Beyer-Olsen snakker om sitt liv i form av opplevelser, erfaringer og tanker. Hver gang har de en aktuell greie som diskuteres, oftest en nyhetssak. Det hele avsluttes med "andres greier" hvor de får inn tanker fra lytter.

Martin Beyer-Olsen har de siste årene vokst til å bli en av de morsomste nye komikerne i Norge. Med sin absurde stil har han fått folk til å knekke sammen i latter over hele landet. I 2011 fikk han stand-up miljøet sin egen pris Stå-Opp-Prisen, og ble nominert til Komiprisen samme år. Han har i mange år vært en av NRK P3s største profiler og har også vært en del av "Torsdag Kveld Fra Nydalen". Du har kanskje sett ham i NRK-programmene "Berrum & Beyer" og "Norske Fordommer" sammen med Lars Berrum, og ikke minst som fast komiker i "Underholdningsavdelingen", og "Martin og Mikkelsen" på NRK.

Lars Berrum er en av de mest innovative stand-up-komikerne i Norge. Han har raskt etablert seg som en uforutsigbar komiker som elsker å overraske, noe publikum setter stor pris på.

Han er en av få norske komikere som regelmessig drar til utlandet for å gjøre stand-up og nyter stor suksess. Han er også kjent fra radioprogrammet «Boller og Burritos» og TV-programmene «Berrum og Beyer» og «Aktiv på dagtid».

To venner møtes og diskuterer og tuller med samtiden.

Velkommen til en gledelig kveld på Gledeshuset!

 15. februar 2020
kl. 16:30

Berrum og Beyer snakker om greier! Live podcast!

Sted: Gledeshuset |
Finn billetter >>