Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Den polske mesterpianisten - Greg Niemczuk ”Chopin i ord og toner”

Søndag 6. november kommer den polske Chopin-mesteren Greg Niemczuk til Hønefoss for å holde konsert i Ringerike kultursenter. Han vil da spille det han er blitt så berømt for: Chopin.

Greg Niemczuk er en av de fremste yngre pianistene i Polen. Han er født i 1985 og gikk ut fra musikkakademi i Katowice med høyeste utmerkelse. Nå har pianisten hele verden som sitt virkefelt. Han har konsertert i de fleste europeiske land – likeledes Amerika, Asia, Afrika og Australia. Overalt hvor han gjester blir han bedt om å spille Chopin. Og nå kommer denne berømte pianisten for første gang til Ringerike kultursenter for å holde konsert – nettopp med Chopin!

I 2010 vant Greg Niemczuk 1. pris i den prestisjetunge nasjonale Chopin-konkurransen i Warszawa og han blir nå betraktet som en av verdens fremste Chopin-tolkere og kan med rette kalle seg Chopin-mester. I januar 2013 vant han Carnegie Halls debutantpris i skarp konkurranse med mange av verdens fremste instrumentalister.

Greg Niemczuk har allerede et stort internasjonalt navn. I sin korte karriere har han spilt med flere av verdens fremste symfoniorkestre. Han har gjestet i Norge hvert år siden 2010 og holdt konserter i mer enn 30 konsert- og kulturhus rundt i Norge.

Konserten i Ringerike kultursenter har fått tittelen ”Chopin i ord og toner”. Greg Niemczuk vil under konserten gi til beste et program bestående av de mest virtuose, de vakreste og de mest kjente valsene, masurkaene, nokturnene, etydene og polonesene av Frédéric Chopin. Som polsk Chopin-mester er det alltid en helt spesiell glede for ham å formidle sin landsmanns musikk i utlandet. Kveldens krevende program vil til fulle viser Greg Niemczuks virtuositet og hans evne til å formidle hvert enkelt musikkstykkes særegenhet og følelsesmessige dybde.

Som alltid når han konserterer, vil han også denne gangen fortelle om den musikken han skal fremføre. Dette gjør en konsert med Greg Niemczuk til en helt spesiell og givende opplevelse.

Info:

Tid:

6. novemberl 2022

Sted:

Byscenen, Ringerike Kultursenter

Forestillinger:

6. november 2022
kl. 18:00
Greg Niemczuk ”Chopin i ord og toner”
Sted: Byscenen, Ringerike Kultursenter | Kr 295,- inkl avgift.
Finn billetter >>
Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: