Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 29. februar 2020

Negativ optimist - et standupshow av og med André Ulveseter

Kan like gjerne være optimist – det går jo til helvete uansett.

Negativ optimist er en grei betegnelse på bergenseren André Ulveseter. Han misliker mye, men ofte på en relativt optimistisk måte. En fjelltur kommer til å bli helt forferdelig, men på den positive siden så kommer den neppe til å ta livet av han. Den kleine samtalen om at «nå må vi ta den kaffen snart» man har med folk man har et perifert forhold til, som heldigvis er minst et år til man har neste gang. Han syns det er noe herk å bli stoppet i tollen, men er glad han stort sett går i pluss. I dette showet får mange gjennomgå – syklister, politikere, allergikere – men kanskje mest av alt han selv.

Negativ optimist er et standupshow med høyt tempo av en rutinert komiker som har over 20 år bak seg på scenen. Ulveseter er nok, til tross for alle sine år bak seg som komiker, mest kjent for sin Facebook-side og sine to bøker «Bilder i kampen mot særskrivingsfeil», som har over 186 000 følgere.

Med André på scenen med mikrofonen i hånden er det ikke langt mellom gullkornene, som til tider bare renner ut av denne energiske komikeren. Én mann, én mikrofon – sånn standup skal være

Info:

Tid:

29. februar 2020

Sted:

Gledeshuset, Hønefoss

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: