Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

CC Cowboys

Arrangør: TBA Arrangementer AS

Tid: 6. november 2021

Ny dato for CC Cowboys: Lørdag 6. november 2021!

Grunnet korona ble opprinnelig konsert på Gledeshuset utsatt. Alle billetter til ordinær konsert vil være gyldig til den nye konserten 6. november 2021
Velkommen til konsert på Gledeshuset!

CC Cowboys har i 29 år vært garantister for norsk rock av ypperste kvalitet. De har oppnådd en rekke utmerkelser, fått tildelt gull- og platinatroféer, hatt tusenvis av spillejobber og har en imponerende rekke hitlåter på samvittigheten.

Sommeren 2018 kom bandets ellevte studioalbum “PERFEKT NORMAL”. Et album der de går tilbake til røttene og rendyrker det direkte og dynamiske uttrykket vi kjenner fra konsertene deres. De har spilt inn dette materialet mer eller mindre live i studio, og det kan høres på energien og nerven i både fremførelse og måten opptakene er gjort på. CC Cowboys har på denne platen latt seg inspirere av spontaniteten og råheten fra 60/70-tallets klassiske rock-innspillinger, men gjort det med en moderne tilnærming.

Flere av låtene ble sluppet som singler, og ble godt eksponert på norske radiostasjoner. Låten “Jeg vil vite alt” er en låt med et universelt tema, som alle kan kjenne seg igjen i, og det er Grønneberg på sitt aller beste: - Fortell meg om det stedet du kommer i fra, om gatene og vennene og din mor og din far, om ungdomstid og opprør og den første kjærlighet, var det ved første blikk eller en du kjente fra før, jeg vil vite alt.

 6. november 2021
kl. 21:00

CC Cowboys

Sted: Gledeshuset | Kr 530,- (inkl.avgift).
Finn billetter >>