Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

Reidar «Mr. Blues» Larsen

Arrangør: TBA Arrangementer AS

Tid: 1. februar 2020

Mr. Blues is coming to town!

Ferskvarer trenger ikke å gå ut på dato. Det gjelder også nye bluesinnspillinger fra vokalist og pianist Reidar Larsen fra Stavanger. Han har holdt dampen oppe i et par generasjoner, og regnes som en av de aller fremste tangenttolkerne av blues her til lands. Som sønn av en pianobygger/-tekniker/-stemmer, var det nærmest naturlig for Larsen å ta pianotimer fra 7 års alderen. Dette har selvfølgelig vært med på å legge fundamentet for den musikeren Larsen har blitt.

Gjennom tidene har Larsen både vært halv- og helprofesjonell musiker. Interessen hans for bluestradisjonene ble tidlig vekket, og han har spilt i band som både tar for seg pop, rock og danseband som sjangre. Reidar Larsen har gitt ut en rekke egne albumutgivelser, hvorav to er registrerte gullplater. Han har også medvirket på en haug av andre utgivelser og spilt ca. 100 konserter årlig gjennom mange, mange år.

Hans forrykende band, som er med på å gjøre kvelden storartet, består av hans mangeårige gitarist Arne Skage, bassist Kyrre Sætran og lokalmusiker Knut Hem på trommer.

Velkommen til en herlig blå aften på Gledeshuset!

 1. februar 2020
kl. 21:00

Reidar Larsen

Sted: Gledeshuset | Kr 380,- (inkl.avgift).
Finn billetter >>