Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

Psykt Blod

Arrangør: Brageteatret

Tid: 19. februar 2020

En bråkete og typisk «vanskelig» klasse på videregående skole skal ha dramatime. De skal analysere, og fremføre scener fra et gammelt Tysk stykke: Friedrich Schillers «Røverne». - Det er de ikke særlig interesserte i… Læreren Sonja kommer ikke til ordet uansett hva hun gjør og blir ikke respektert. Når en pistol faller ut av baggen til en elev blir det kaos og pistolen snappes opp av læreren. Hun nøler i noen sekunder, men så tar hun elevene til gisler og tvinger dem til å spille teater. Nå er det plutselig hun som sitter på makten – og hun kan kreve hva som helst.

Gisselsituasjonen setter i gang en intens reise gjennom forskjellige sjangre fra thriller til komedie til drama som med glede dekonstruerer alle våre angivelige forestillinger om hva identitet er.

I Brageteatrets forestilling er scenografien designet som et klasserom. Publikum sitter langs veggene, tett på det som skjer.

Med: Mohammed Aden Ali, Ina Svenningdal, Mari Maurstad, William Greni Arnø, Jhordan Nificent, Deniz Kaya, Julian Karenga, Rona Molakheil, og Camilla Klaudiussen.

Norgespremiere 31. januar 2020 brageteatret_ung, er regionteatrets satsing på teaterforestillinger for ungdom fra 16-25, som de kan oppsøke på fritiden. Psykt Blod er andre forestilling ut i satsingen.

Bearbeidelse og regi: Even Torgan
Oversetter: Nelly Winterhalder
Scenografi og kostyme: Karoline Sundsrud
Lysdesigner: Gard Gittlestad
Parykk/maske: Maria Zahl
Plakatfoto: Anne Valeur
Skuespillerfoto: Signe Fuglesteg Luksengard
Forlag Nordiska ApS-København

 19. februar 2020
kl. 19:00

Psykt Blod

Sted: Byscenen, Ringerike Kultursenter (u) | Kr 145,- (inkl.avgift)
Finn billetter >>