Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 24. januar 2020

Jonas med venner

Velkommen til en ny utgave av Jonas med venner! Lokal komiker Jonas Rønning inviterer vennene sine opp på scenen, til en knakenes komikveld! Vell møtt!

Vennene:
Henrik Thodesen er en av Norges fremste komikere kjent fra Torsdag kveld fra Nydalen og filmen Tina og Bettina har i en årrekke underholdt det Norske folk med forskjellige parodier og sketsjer.

Jånni Kristiansen er en allsidig og ettertraktet komiker. Fra 1994 har han gjemt hodet unna rampelyset og spesialisert seg på edutainment i bedrifter. Hans nisje er alderen – 60 år og trygg! Vi gleder oss til å se ham i rampelyset på Gledeshuset!

Sofie Frøysaa (f. 1989) er opprinnelig utdannet grunnskolelærer, men jobber som komiker og foredragsholder. Hun har turnert Norge rundt med soloshowet Ambisiøs og deprimert, som handler om å vokse opp i Bibelbeltet med to mødre når man har Tourettes syndrom.

Henrik Fladseth har rukket mye på kort tid. Som stand up-komiker står han jevnlig på landets største scener, og i 2016/2017 medvirket han i “Feelgoods humorgalla” sammen med Thomas Giertsen, Atle Antonsen, Robert Stoltenberg og Bård Tufte Johansen. Med sin unike stil blir han nevnt som et av de virkelig store humortalentene i Norge.

Info:

Tid:

24. januar 2020

Sted:

Gledeshuset, Hønefoss

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: