Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

Jonas med venner

Arrangør: TBA Arrangementer AS

Tid: 27. desember 2019

Velkommen til en ny utgave av Jonas med venner! Lokal komiker Jonas Rønning inviterer vennene sine opp på scenen, til en knakenes komikveld! Vell møtt!

Tommy Steine er en energisk gledesspreder som har gledet mange publikum i sin 25 år lange karrière. Har har vært standupkomiker helt siden sjangeren ble etablert her til lands, og har i løpet av karrieren over 3000(!) opptredener på samvittigheten. Han er kjent for sine treffsikre vitser og sin unike kontakt med publikum og blir av mange omtalt som landets kanskje aller beste konferansier.

Aleksander Bastiansen startet sin standupkarriere for ca fem år siden, på scener rundt om i Oslo. Han har gradvis jobbet seg fra undergrunnen i Oslo, til å opptre over hele landet på scener som Latter, Humorsalongen og Ricks. Hans humor baserer seg på historier om eget liv, og forskrudde konklusjoner han får derfra. Med smil om munnen og mye energi skaper han god stemning og mye Latter hos publikum. Han har også en egen podcast, under navnet "La oss Snakke om Noe Annet".

Sondre Stømer er hadelenningen som startet sent, men godt. I snart 4 år har han rukket å besøke de fleste kjente scener i Norge, og faktisk også noen ukjente. Inspirasjonen er hans egen tilstrekkkelighet, eller mangelen på sådan. Er for tiden på turné med eget soloshow. Har rukket å varme opp for Dag Sørås, Tore Sagen og mange flere.

Adrian Austevold er fra Vikersund og har siden oppstart for 3 år siden, stått på både store og små scener over hele landet, deriblant Latter, Ricks og ikke minst Gledeshuset. Bosatt i Bergen og gleder seg til å komme hjem både for julemat og Jonas med venner!

Dan Are Lykke: Det finnes ulike mennesker; noen er sprettende og raske til beins, mens noen fant ikke køen i hele tatt å må surfe igjennom livet på sjarmen. Siden Dan Are fant ut i 2014, at samfunnet ikke hadde noen jobb å tilby som han orket å stå i over tid måtte han lage en selv. CP eller ikke; alle har noe å bidra med, og foredrag og humor har blitt hans måte å bidra i samfunnet. Vi gleder oss til å ta imot ham på Gledeshuset for andre gang.

Vår egen bassist Erik Anti debuterte som stand-up komiker til stor jubel, 20.11 - på Jonas med venner på Gledeshuset. Nå er han tilbake, og vi gleder oss til mer Anti-humor!

 27. desember 2019
kl. 20:00

Jonas med venner

Sted: Gledeshuset | Kr 270,- (inkl.avgift)
Finn billetter >>