Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

Nyttårskonserten 2020 m/HUK & Morten Grøtnes

Arrangør: Hønefoss Ungdomskorps

Tid: 11. januar 2020

Tradisjonen tror innvies det nye året av Hønefoss Ungdomskorps lørdag 11. januar 2020 kl. 16.00. Hele regionens konsertorkester er i storform og ønsker et stadig økende publikum velkommen til et par timer med festmusikk.

Ungdomskorpset satser som tidligere på en variert konsert som spenner fra klassiske perler via filmmusikk til rock, og selvsagt drivende dyktige solister. Det blir også nyttårsstemning med musikk av Strauss og andre kjente "nyttårs-komponister"

Denne gangen er Morten Grøtnes gjest på konserten. Morten Grøtnes er frilans komiker, sanger, skribent og skuespiller. Han har vært en del av Sommerrevyen i Hønefoss, siden oppstarten i 2000. Han har erfaring fra flere sjangre, i tillegg til revy, bl.a opera, kabaret, musikal og teater.

Han har jobbet med diverse TV og underholdt med innslag på Komiprisen. Han er også kjent for sine soloshow med et variert innhold av standup, musikalsk humor, parodier og medleyer.

På nyttårskonserten vil dere få høre Morten sammen med Hønefoss Ungdomskorps, en spennende kombinasjon som vil gi et flott musikkfyrverkeri ved starten av året 2020.

Hønefoss ungdomskorps dirigeres av Espen Aslaksen.

 11. januar 2020
kl. 16:00

Nyttårskonserten 2020 m/HUK & Morten Grøtnes

Sted: Byscenen, Ringerike Kultursenter | Kr 300/150,- inkl. avgift.
Finn billetter >>