Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

Lillelørdag 2020

Arrangør: NovaPro

Tid: 22. januar 2020

NovaPro har den glede å invitere til vår årlige festaften Lillelørdag! Her er alle velkommen til en kveld som fylles med innlegg fra engasjerte og modige kvinner.

EQUALITY CHECK - på vei mot et mer gjennomsiktig og likestilt arbeidsliv. Marie Louise Sunde og Isabelle Ringnes

Hvordan står det egentlig til med likestillingen i Norge? Hvilke former for ubevisst diskriminering foregår fortsatt? Hva har skjedd siden Marie Louise besøkte Lillelørdag i 2018? Isabelle og Marie Louise står bak organisasjonen Hun Spanderer. De vil gi oss en faktabasert, konstruktiv og ikke minst humoristisk tilnærming til likestillingsfeltet med fokus på løsninger. Mulighet til å kjøpe boken deres «Hvem spanderer? fordommene du ikke visste du hadde».

ANJA & GRO - HELT UTEN BALLER

To av de beste håndballspillerne gjennom tidene har lagt ballen på hylla. Men Norges tøffeste par er ikke ferdig med å inspirere og by på sitt dynamiske samspill. Anja og Gro gir deg et innblikk i hvordan skape fundamentet som gir styrken til å være seg selv, og til hver dag å strekke seg etter det man ønsker. Hvordan du best kan være modig når du egentlig er litt redd, samt å stå imot fordommer, kroppshysteri, fasadedyrking og generell mental fattigdom.

Musikalske innslag fra AYKO – låtskriver og sanger Nikoline Roarsdatter Christensen fra Hønefoss.
Vi skal igjen kåre årets kvinnelig forbilde i Ringeriksregionen. Og til å lede oss igjennom denne festkvelden har vi fått Karin Källsmyr.

Det blir også god tid til å nyte Klækken hotell sin deilige tapasbuffet og hygge seg sammen.

 22. januar 2020
kl. 17:30

Lillelørdag 2020

Sted: Klækken Hotell | Kr 495/595,- inkl.avgift
Finn billetter >>