Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

Intimkonsert med Inger Nordvik

Arrangør: Fengselet

Tid: 7. november 2019

Med sin andre singel ”Woman” fra debutalbumet som er ventet i januar 2020, legger sanger og låtskriver Inger Nordvik ut på høstturné. For første gang siden hun ble ferdig ved musikklinjen på Ringerike, kommer hun nå endelig tilbake til Hønefoss for å ha konsert igjen!

Etter studier i klassisk sang ved Barratt Due musikkinstitutt har Inger hovedsakelig jobbet med egenkomponerte låter, og musikken hennes sies å unngå det perfekte, på fengende vis. Låtene leker seg et sted mellom pop, jazz, folk og klassisk, og hun er blitt sammenlignet med store navn som Kate Bush og Joni Mitchell.

Hennes første single ”Wolves and Sheep” fikk gode tilbakemeldinger og ble spilt hos både NRKP13, NRKP1 og Ordentlig Radio i Norge, i tillegg til at den fikk radiopremiere i Tyskland. Og etter Nord-Norgesturnéen hennes tidligere i år, skrev Harstad Tidende følgende om konserten:

”En usedvanlig vakker konsert (…) Sterke låter og vakre arrangementer. (…) En helhet man ellers finner hos kvalitetsartister fra inn- og utland.”

 7. november 2019
kl. 19:00

Intimkonsert med Inger Nordvik

Sted: Fengselet | Kr 220,- inkl. avgift
Finn billetter >>