Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 23. oktober 2019

Intim-konsert og sofaprat: "Prosjekt Lys på Mørke"

Relasjonsterapeut, spaltist i Dagbladet og forfatter Bjørk Matheasdatter og kunstfotograf Stine Loe Jenssen samtaler om fotokunstprosjektet Lys på Mørke, og om hvordan vi kan leve godt på tross av det som har vært eller er vanskelig i livet. Musiker og låtskriver Sivert Sivertsen framfører musikk spesielt komponert til prosjektet, samt egenskrevne låter i en intim live-konsert.

Kunstfotograf Stine Loe Jenssen har siden 2012 arbeidet med det kunstfotografiske prosjektet LYS på MØRKE som omhandler 21 mennesker som har opplevd noe traumatisk i sine liv. Gjennom portrettserier inviteres betrakteren til å ta del i disse menneskenes ulike følelseslandskap.

Både kjente og ukjente mennesker er med i prosjektet bl a Fabian Stang, Per Fugelli, Hans-Erik Dyvik Husby, Bjørg Thorhallsdottir, Bjørk Matheasdatter og Trine Grung. Per Fugelli var meget støttende til prosjektet mens han levde og har uttrykt:

«Formålet med Lys på Mørke er å fremme et mer ærlig liv, hvor vi legger maskene bort, og vedstår oss at livet nettopp er lys og mørke. En slik ærlighet vil gjøre det mindre ille når krise og sykdom kommer.»

Parterapeut, relasjonspedagog og forfatter Bjørk Matheasdatter er kjent for sin spalte i Dagbladet Magasinet og for sin bok "Å elske og bli elsket - hvordan ta vare på kjærligheten?". Hun har praksis i Oslo, der hun arbeider både med par og enkeltpersoner og har vært knyttet til Modum Bad i tjue år. Hun er en etterspurt kursleder og foredragsholder, og driver også Relasjonsskolen sammen med professor i psykologi, Frode Thuen.

Den 19 år gamle musikeren og låtskriveren Sivert Sivertsen har gjort seg bemerket med sin særegen stemme innen det norske popmusikk- landskapet. Med selvskreven låter og en sjelden formidlingsevne har Oslo-musikeren formet et originalt musikalsk uttrykk. Det unge talentet har 2 offisielle utgivelser bak seg, og er snart klar med utgivelse av sin debut-EP. Han har tidligere spilt på bl a OverOslo, Rockefeller, Sentralen og John Dee.

Info:

Tid:

23. oktober 2019

Sted:

Fengselet

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: