Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

Christina Ødegård - En slags julekonsert

Arrangør: Eger & Co.

Tid: 28. november 2019

Du ønskes nok en gang velkommen til en musikalsk aften med Christina Ødegård. I sin debutkonsert i april fremførte hun noen av sine favoritt coverlåter og låter som hun har skrevet selv. Det var stinn brakke, og Christina og gutta i bandet skapte en intim og stemningsfull atmosfære. Denne kvelden i november blir det også en blanding av coverlåter, hennes egne låter og noen julesanger, og som sist; en spennende blanding av forskjellige sjangre. Det er duket for nok en varm og stemningsfull konsert med Christina på scenen.

Anne Gro Christensen fra Ringblad skrev blant annet dette i sin anmeldelse:

"...et repertoar som inneholdt det meste, og viste en sjangerforståelse av de sjeldne."

"...samspillet musikerne og sangeren i mellom var sømløst og inspirerende uansett hvilket musikalsk landskap de beveget seg i."

"Christina bød raust på seg selv, både i ord, tekst og toner, spesielt gjennom egenskrevne tekster..."

"Christina viser en stemme med stor spennvidde. Fra de dype klangene til de høye tonene. Fra jazzinspirerte tonerekker til sarte sanger i singer-songwriter sjanger. Fra musikalinspirert musikk til blues..."

Christina deler scenen med disse dyktige musikerne denne kvelden: André Storeng - piano Remi Fagereng - trommer Josef Berglund - bass Mulig gjesteopptreden fra et par andre musikere...

 28. november 2019
kl. 20:30

Christina Ødegård - En slags julekonsert

Sted: Eger & Co | Kr 270,- (inkl.avgift)
Finn billetter >>