Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

Ingeborg Oktober

Arrangør: Eger & Co.

Tid: 26. oktober 2019

Ingeborg Oktober fremfører nordnorsk visesang i både folk, rock og akustisk, minimalistisk form. Sjangermessig har låtene blitt beskrevet som vakre, fengende melodier med tekster som utfordrer lytteren til å høre ekstra godt etter.

Atomic Soul så henne på Trondheim Calling og ble helt betatt av den vakre stemmen, og like etterpå kom jaggu nyheter om at hun var nominert til Spellemann også.

Hun slapp nemlig sitt andre album, Skjømmingsboka, 9. november 2018 til strålende kritikk og terningkast 5 i blant andre Dagsavisen, som beskrev albumet som «perfekt komponert» og Ingeborg som «en av de norske artistene som har størst potensial for å bli folkekjær».

Albumslippet ble etterfulgt av landsdekkende turne´, og kritikeren Egon Holstad beskrev en av konsertene på følgende vis: «Hun holder da også publikummet (...) forrest på stolene, hele seansen gjennom. De oppmøtte er synlig fjetret, og det er peise stille både mens hun snakker og under låtene, kun avbrutt av ekstatisk applaus mellom numrene».

 26. oktober 2019
kl. 21:00

Ingeborg Oktober

Sted: Eger & Co | Kr 220,- (inkl.avgift)
Finn billetter >>