Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

Jonas med venner

Arrangør: TBA Arrangementer AS

Tid: 20. november 2019

Stand Up-kveld på Gledeshuset – Jonas med venner!

Gledeshuset gjentar knallsuksessen med stand-up klubbkvelden: Jonas med venner!

Scott Capurro

Komikeren fra San Fransisco er en fantastisk dyktig forteller. Utfordrende, noen ganger opprørende, men også intim, og mest sjokkerende; tidvis full av tvil. I sine standupshow tar Scott for seg rike venner, verdig yoga og elendigheten ved å være huseier. Capurro viser at enhver silver lining sitter fast i en ganske så imponerende sky, og han spinner garn som er ment å løse problemer, men som rart nok ender med å ha den motsatte effekten.

Rasmus Wold

Rasmus er et stjerneskudd som får et stadig større publikum, og på scenen er han rett og slett strålende. Han tar tak i dagligdagse observasjoner og irritasjonsmomenter, han har en svakhet for å leke med ord, og er ikke redd for å si ting som kan være politiske ukorrekt.

Han er tidligere elev ved Ringerike Folkehøyskole og fikk sitt gjennombrudd på Lattergalla i 2016. I 2019 ble han nominert til Stå Opp-prisen. Rasmus er i tillegg fast paneldeltaker i Ramm, ferdig, gå! – som nå går inn i sin andre sesong på NRK1, og dukker opp på ulike sportsprogrammer, som profilert Liverpool-fan.

Magan Gallery

Magan er en fremadstormende nykommer som på kort tid har rukket å stå på de fleste scener i Oslo og omegn, inkludert Latter, og nå endelig Gledeshuset Hønefoss!

Han elsker «feriepenger» men hater «gebyr», og med sin multikulturelle bakgrunn og oppvekst i bygda, leverer Magan vitser og historier det er umulig ikke å le av.

Erik Anti

I tillegg til vår strålende line-up, har Jonas overtalt vår egen hus-bassist Erik Anti til å debutere på humorscenen i november. Erik er kjent fra blant annet Beat for Beat og Gledeshusets egne show - og som oftest er han trygt plassert bak en bass, helt bakerst på scenen. Nå våger han seg fram i spotlyset og vi gleder oss!

 20. november 2019
kl. 20:00

Jonas med venner

Sted: Gledeshuset | Kr 270,- (inkl.avgift)
Finn billetter >>