Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

Jonas med venner

Arrangør: TBA Arrangementer AS

Tid: 18. september 2019

Gledeshuset gjentar knallsuksessen med stand-up klubbkvelden: Jonas med venner! Denne gangen har han invitert med seg et nytt stjernelag med flere av Norges mest kjente standup’ere og humorister.

Adam Schølberg; kjent for sin eksplosive energi, høye tempo og kjærlig varme i sine tekster. Det siste året har han spilt for fulle hus på Latter i Oslo og reist Norge rundt med stand up showet "Mellom Barken Og Feen". Han er også kjent for NRKs “Sofa” sammen med sin humormakker, Tore Petterson.

Laurits Lundgaard er 31 år gammel og kommer fra Sarpsborg. Han har holdt på med standup siden 2011, og har stått på de fleste scener omkring i landet. Med sjarme, fortellerglede og en god dose selvironi, blir det servert røverhistorier og absurde betraktninger fra ytre Østfold.

Eirik Krokås debuterte som komiker i 2012 og har på kort tid utviklet seg til å bli en allsidig og morsom standup’er som fremkaller latterbrøl over hele landet. Humoren til Eirik er ofte personlig og selvironisk, som han fikk da han vokste opp på en bondegård på Askøy med kraftig gressallergi. Med gode observasjoner og en herlig formidlingsevne treffer han et bredt publikum i alle aldre.

For ledsagerbevis og rullestol: ta kontakt pr epost: post@gledeshuset.no

 18. september 2019
kl. 20:00

Jonas med venner

Sted: Gledeshuset scene (a2) | Kr 270,- (inkl.avgift)
Finn billetter >>