Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

Creegles

Arrangør: Ringerike Kultursenter

Tid: 6. desember 2019

Creedence + Eagles = CREEGLES!

Creegles er et lokalt tributeband til to av de største grunnsteinene innen countryrocken: Creedence Clearwater Revival og Eagles.
Bandet består av seks erfarne musikere som har stor respekt for kildematerialet, og som serverer vegg-til-vegg med klassikere slik de skal gjøres -- fra "Bad Moon Rising" og "Hotel California" til "Born On the Bayou" og "New Kid in Town".

Debutkonserten fant sted på en fullsatt Rustad Kafe på Sokna i oktober 2015, og ble en såpass stor suksess både i forhold til publikumstall og tilbakemeldinger, at gutta bestemte seg for å prøve konseptet på en litt større scene, nemlig Bysalen Amfi på Ringerike Kultursenter i 2016.
Dette har de siden gjort til en årlig affære og derfor kan du også i år oppleve Creegles, det beste fra to verdener, i Bysalen Amfi fredag 6. desember! Vel møtt! :)

Creegles er: Knut Eirik Gilhuus (vokal), Haakon Lien (gitar/vokal), Åsmund Felberg Johnsen (gitar/vokal), Per Christian Aurdal (keyboard), Josef Berglund Ruud (bass) og Thomas Nystrand (trommer).

 6. desember 2019
kl. 21:00

Creegles

Sted: Bysalen Amfi, Ringerike kultursenter | Kr 200,- inkl avgift.
Finn billetter >>