Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 14. september 2019

Just Friends

KristinToft, vokal
Kåre Løchsen, saksofoner
Ingvar Ellingsen, piano
Tormod Aune, bass
Pål Huseby Berntsen, trommer

Verdenskjent jazz i lokalt gavepapir

Etter mer enn ett år i øvingslokalet, åpner nå Just Friends for et nytt møte med publikum, denne gang med vokalisten Kristin Toft. Hun er med i bandet mens Benthe Lie Fjeldheim har permisjon.

- Vi er fortsatt i live, selv om vi nesten ikke har spilt offentlig siden i fjor vår. Just Friends møtes annen hver uke, uansett vær og føreforhold. Siden i fjor høst har vi brukt mye av tiden på å gjøre oss bedre musikalsk kjent med Kristin Toft. Nå er vi kommet så langt at vi synes vi klar for noe mer enn bare å digge oss selv på øvinger, sier Ingvar Ellingsen. Bandet lengter nå etter et møte med publikum, 14. september blir bandets første ordentlige konsert med Kristin. De har tidligere kun hatt en kort opptreden sammen, og det var på årets Krafttak for kultur. Kristin er halvt havstril fra Øygarden, men har også røtter på Ringerike. Just Friends, som ble etablert høsten 2016, byr både på instrumentallåter og sanglåter. Bandet er opptatt av å finne en gjenkjennelig sound der harmonivalg og groove er ledetråder.

De fire instrumentalistene har hatt viktige roller i musikklivet i Ringerike så langt tilbake som på 1970-tallet. Tormod Aune er en bassist med meget stor musikalsk bredde. Hønefoss storband har alltid vært sentralt i hans musikalske virke. Storband har det egentlig vært for alle sammen; Kåre Løchsen som leadsaksofonist i Sandvika Storband, Ingvar som pianist helt tilbake til tiden med Harald Gundhus, og Pål som trommis både i storband, Gardemusikken og ikke minst det mangeårige samarbeidet med Rolf Smith.

Info:

Tid:

14. september 2019

Sted:

Fengselet

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: