Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

Back to the 70’s

Arrangør: Ringerike Janitsjar

Tid: 12. juni 2019

Lill Karin Lukkedal og Halvard Olsen Gjestvang, Ringerike Janitsjar

Det blir glad 70-tallsmusikk når Ringerike Janitsjar inviterer til sitt årlige vårshow. 70-tallet byr på masse flott musikk, og vi blir presentert for et solid knippe låter som spenner fra Blood, Sweat and Tears, Led Zeppelin og Elton John til Simon and Garfunkel og ABBA.
Korpset har denne gang valgt å få med seg lokale sangsolister, nemlig Lill Karin Lukkedal og Halvard Gjestvang. I tillegg deltar en sanggruppe fra MUA og en kompgruppe.

Lill Karin Lukkedal er kjent som en av solistene i Showkoret, og har sunget med korpset flere ganger tidligere, senest før sist jul under kirkekonserten i Hønefoss kirke. Hun var også solist under Showskolens «Showstopper» som nylig ble fremført på Byscenen.

Halvard Olsen Gjestvang er nok kanskje et litt mer ubeskrevet blad, men har man fulgt med på Hilde Dahlens Musikalkollektiv, har man opplevd han der som solist ved flere av oppsetningene..

Ringerike Janitsjar har under sin dirigent Øystein Olsen Vadsten trukket fulle hus på sine konserter de siste årene, enten det har vært de tradisjonelle vårshowene, eller kirkekonsertene. Vi er sikre på at dette blir en trivelig aften.

 12. juni 2019
kl. 19:00

Back to the 70’s

Sted: Bysalen Amfi | Kr 200,- inkl. avgift.
Finn billetter >>