Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

Tour of Norway-konferansen Hønefoss 2019

Arrangør: Tour of Norway-festivalen Hønefoss

Tid: 31. mai 2019

Tour of Norway-konferansen Hønefoss 2019: Samspill, kultur og utvikling Hvordan levere enestående prestasjoner? Noen skal vinne et verdensmesterskap, rykke opp til Get-liga igjen eller fylle en konsertarena, andre skal vinne en stor kontrakt eller bygge en region i vekst. Alle skal vi levere en topp-prestasjon, men hva kan vi lære av hverandre? Vi inviterer til en spennende fagdag hvor vi skal lære om prestasjonskultur på tvers av sektorer. Her skal vi diskutere og debattere betydningen av prestasjonskultur for utviklingen av vår region.

Vi får blant annet besøk av Alexander Stöckl hovedtrener for det norske herrelandslaget i skihopping. Truls Liang fra Kongsberg Jazzfestival kommer. Jazzfestivalen har utviklet seg til å bli noe langt mer enn jazzkonserter, det har blitt en folkefest og et grensesprengende arrangement.
Eirik Andreassen, Digital Norway (tidligere Toppindustrisenteret) . Hva kan vi lære av hverandre? Og hva kan dette bety for utviklingen av vår region? Det har vi fått noen lokale aktører til å si noe om også. Næringssjef Harriet Slaaen, Ole Henrik Pedersen fra Randsfjordfestivalen samt Martin Boork fra Ringerike Panthers. Formiddagen avsluttes med en paneldebatt.

Ekstra: Gratis workshop! Ringeriksregionens omstillingsprogram har utviklet et verktøy for å sparke i gang innovasjons- og omstillingsarbeidet i organisasjoner som har fått navnet SPARK Innovasjon. Det tar for seg blant annet behov, mål, hindringer, løsninger og aktiviteter for å nå målet. Dagens interaktive sesjon skal vi demonstrere verktøyet og deltakerne skal få prøve ut sentrale deler av dette. Max 50 deltakere. Egen påmelding til workshop: stig-endre.elvevoll@ringerike-utvikling.no

Fredag 31.mai kl 8.30-13.00 inkl lunsj
Kl 13-15 gratis workshop (max 50 deltagere)

Sted: Gledeshuset Hønefoss,Strandgata 1
Arrangør: Tour of Norway-festivalen Hønefoss

Program og mer informasjon på www.ringerike.no/honefoss/konferanse

 31. mai 2019
kl. 08:30

Tour of Norway-konferansen Hønefoss 2019

Sted: Gledeshuset | Kr 550/250,- inkl.avgift
Finn billetter >>