Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

Back to the 70's Anita Hegerland, Odd René Andersen, Ringerike Janitsjar

Arrangør: Ringerike Janitsjar

Tid: 7. april 2019

Det blir glad 70-tallsmusikk når Ringerike Janitsjar inviterer til sitt årlige vårshow. 70-tallet byr på masse flott musikk, og vi blir presentert for et solid knippe låter som spenner fra Blood, Sweat and Tears og Elton John til Simon and Garfunkel.

Gjestene denne gang er Anita Hegerland og Odd René Andersen.

Anita Hegerland var jo en av de store barnestjernene på 60- og 70tallet. Hun har fortsatt stor oppslutning på sine konserter, og regnes som en av Norges og Skandinavias mest folkekjære og suksessfulle artister gjennom tidene. Anita har en av Norges Topp-5 største karrierer av alle soloartister i Norge og Skandinavia.

Jenta fra Sandefjord har fortsatt en meget stor plass i hjertet blant Norges befolkning og dem som vokste opp med henne. Hun var vårt store idol. Endelig er hun tilbake igjen for fullt, sier mange.

Odd René Andersen har i mange år tilhørt eliten av norske vokalister og blir ofte omtalt som Norges ubestridte soulkonge. Gjennom mer enn 25 år som profesjonell artist har han bevist at han står stødig på mange musikalske bein.

Gjør klar for et møte med en av Norges største stemmer og beste musikalske formidlere. Odd René Andersen leverer alltid – enten han tolker Ray Charles og Marvin Gaye, de store croonerne fra amerikansk jazz- og underholdningsmusikk eller løfter taket sammen med gamle kolleger i Dream Police.

Ringerike Janitsjar har under sin dirigent Øystein Olsen Vadsten trukket fulle hus på sine konserter de siste årene, enten det har vært de tradisjonelle vårshowene, eller kirkekonsertene.

Vi er sikre på at dette blir en trivelig aften.

 7. april 2019
kl. 18:00

Back to the 70's

Sted: Byscenen (A) | Kr 380,- inkl. avgift.
Finn billetter >>