Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

Siril Malmedal Hauge & Jacob Young

Arrangør: Pustehullet

Tid: 26. januar 2019

Duoen til Siril Malmedal Hauge og Jacob Young oppstod etter at de begge ble invitert til å medvirke som studiomusikere på en plateinnspilling i 2016.

Noen uker senere ringte Siril til Jacob og lurte på om de skulle gjøre noe mer sammen, noe Jacob allerede hadde hatt i tankene. Dermed ble det realitet. De startet å jobbe og gjorde noen sporadiske opptredener sammen, før de gikk i studio og lekte seg frem til resultatet “Last Things”.

Sirils unike talent og formidlingsevne som vokalist tar umiddelbart fokuset når man lytter til henne. Jacob trenger knapt noen presentasjon etter mange år i toppen av norsk jazz. Som gitarist, komponist og bandleder er han solid etablert, og distribuerer på dette albumet sine mange elektriske gitarklanger med en ro, ferdighet og bokstavelig talt fingerspissfølelse som gjør ham til et perfekt «magical orchestra» for den unge sangeren.

Siril og Jacob er begge to komfortable i mye av det klassiske jazz repertoaret, men samtidig er de ikke redde for å eksperimentere med sanger fra andre sjangre. Albumet "Last Things" ble sluppet 19. januar 2018 på plateselskapet Oslo Session Recording og slippes oktober 2018 på plateselskapet "Blue Gleam" i Japan. Duoen turnerte i Sør Korea i oktober og Japan i desember 2018.

Vi kan oppleve denne duoen på Eger & co i Hønefoss.

Arrangør: PUSTEHULLET

 26. januar 2019
kl. 21:30

Siril Malmedal Hauge & Jacob Young

Sted: Eger & Co | Kr 250,- (inkl. avgift).
Finn billetter >>