Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

Lillelørdag 2019, 5-års jubileum med hovedgjest Anne Lindmo

Arrangør: NovaPro

Tid: 22. januar 2019

NovaPro har den glede å invitere til 5-års jubileum for vår festaften Lillelørdag! Kvelden fylles med innlegg fra engasjerte og modige kvinner.

ANNE LINDMO

Anne er landets ubestridte talkshowdronning. Hun er kåret til Norges beste kvinnelige programleder fem ganger, og i 2017 vant hun Gullruten i kategorien beste underholdningsprogram. Hun ser tilbake på en lang karriere i NRK, har jobbet både i radio og tv og vil dele sine erfaringer med oss i et fremragende foredrag om mot, mot til å lykkes! Det er aldri noen som gir deg drømmejobben din – den må du selv drømme frem, så må du våge – og til slutt må du jobbe. Som et beist.

SOFIE FROST

Sofie er skuespiller og slampoet. Hun har tatt Norge med storm med sine ærlige og personlige dikt om tabubelagte temaer. Det siste året har hun rukket å bli Norgesmester og Nordisk mester i slampoesi, samt komme til finalen i årets Norske Talenter.

LINDIS HURUM

Lindis er feltarbeider i Leger Uten Grenser også kjent som en kritisk samfunnsdebattant. Hun er tidligere kåret til Årets modigste kvinne og Årets ildsjel. Det er ikke uten risiko å være hjelpearbeider i de mest krevende humanitære krisene. I fjor trodde Lindis at hun skulle dø da ti væpnede menn tok seg inn i Leger uten grensers leir.

Vi skal igjen kåre årets kvinnelig forbilde i Ringeriksregionen. Det blir underholdning av ypperste slag av Musikalkollektivet. Og til å lede oss igjennom denne festkvelden har vi fått Hilde Dahlen.

Det blir også god tid til å nyte Klækken hotell sin deilige tapasbuffet og hygge seg sammen. Og kanskje blir det noen overraskelser….

 22. januar 2019
kl. 17:30

Lillelørdag 2019, 5-års jubileum

Sted: Klækken Hotell | Kr 495/595,- inkl.avgift
Finn billetter >>