Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 22. januar 2019

Lillelørdag 2019, 5-års jubileum med hovedgjest Anne Lindmo

NovaPro har den glede å invitere til 5-års jubileum for vår festaften Lillelørdag! Kvelden fylles med innlegg fra engasjerte og modige kvinner.

ANNE LINDMO

Anne er landets ubestridte talkshowdronning. Hun er kåret til Norges beste kvinnelige programleder fem ganger, og i 2017 vant hun Gullruten i kategorien beste underholdningsprogram. Hun ser tilbake på en lang karriere i NRK, har jobbet både i radio og tv og vil dele sine erfaringer med oss i et fremragende foredrag om mot, mot til å lykkes! Det er aldri noen som gir deg drømmejobben din – den må du selv drømme frem, så må du våge – og til slutt må du jobbe. Som et beist.

SOFIE FROST

Sofie er skuespiller og slampoet. Hun har tatt Norge med storm med sine ærlige og personlige dikt om tabubelagte temaer. Det siste året har hun rukket å bli Norgesmester og Nordisk mester i slampoesi, samt komme til finalen i årets Norske Talenter.

MONICA THALLINGER

Monica Thallinger er en av Norges tøffeste barneleger. Hun har hatt mange oppdrag med Leger uten grenser hvor hun har jobbet i diverse epidemi (ebola, meslinger etc), krig og konflikt områder. Siste oppdrag var i Den Sentralafrikanske Republikk og Mosul i Irak i 2017.

Hun har tatt doktorgrad i nyfødtgjenopplivning i Tanzania, fire uker før disputasen var hun fremdeles i Irak på oppdrag for Leger Uten Grenser. « Å jobbe i noen av verdens mest krevende humanitære kriser er utfordrende. Som feltlege jobber jeg under utrygge forhold i krysningspunktet mellom liv og død hvor jeg opplever å være nær mennesker på sitt aller mest sårbare. Jeg ønsker å snakke om de stemmeløse kvinnene og barna som ikke høres i krig og konflikt.»

Vi skal igjen kåre årets kvinnelig forbilde i Ringeriksregionen. Det blir underholdning av ypperste slag av Musikalkollektivet. Og til å lede oss igjennom denne festkvelden har vi fått Hilde Dahlen.

Det blir også god tid til å nyte Klækken hotell sin deilige tapasbuffet og hygge seg sammen. Og kanskje blir det noen overraskelser….

Info:

Tid:

22. januar 2019

Sted:

Klækken hotell

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: