Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

Snø i partituret

Arrangør: Fengselet

Tid: 8. november 2018

Musikk av Alf Ekholm
Dikt av Stein Versto

Gitar, Aslak Fiske Fjalestad
Resiter, Oskar Fiske Pettersen

På denne konserten fremfører gitarist Aslak Fiske Fjalestad og musiker – og forfatter Oskar Fiske Pettersen, musikk av Alf Ekholm skrevet over Stein Verstos diktsamling Snø i partituret.

Aslak Fiske Fjalestad, med musikkutdannelse fra London, er klassisk gitarist og er aktiv både som sologitarist og i ensembler. Han har blant annet gitt ut innspillingen «Edvard Grieg – Lyric Pieces», men har de siste årene konsentrert seg om samarbeid med samtidskomponister og har flere urpremiere bak seg. Oskar Fiske Pettersen har gitt ut fem diktsamlinger på forlaget Mensagem og er både aktiv forfatter og musiker. De siste årene har han gjort stor suksess med intime «Stuekonserter» over hele landet.

Ekholms komposisjon er skrevet for gitar og resiter og musikken reiser, akkurat som diktene, både eksistensielle og hverdagslige spørsmål og refleksjoner rundt store og små fenomen. Med skildringer av naturens og religionens krefter, beskrives tvilen og det ukjente. Ekholm viser i komposisjonen en forståelse for det sårbare, både i gitaren og i diktene. Med klanglig kreativitet og en forståelse av gitarens register i klangfarger, dynamikk, tonehøyde og effekter viser han en sterk personlighet og identitet

Dette blir en dyptloddende konsert for ettertanke.

 8. november 2018
kl. 19:00

Snø i partituret

Sted: Fengselet | Kr 220,- inkl. avgift
Finn billetter >>