Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

Louis Jacoby

Arrangør: Pustehullet

Tid: 16. november 2018

Louis Jacoby er skjærgårdens dikter, men han dikter like mye om kjærligheten og om hverdagen som vi alle befinner oss i. Hans morsomme kåserier får publikum til å vri seg av latter. En unik blanding av viser, kåserier og humor gjør dette til en herlig konsertopplevelse!

Han er kjent for låter som Hverdag, Svaberg, En sommer er aldri over, Noen & ingen, Puslespill og Til dagslyset kommer. Han har fått Prøysenprisen og Herman Wildenveys poesipris og er kåret til Årets Ølhund.

Jacoby har mye nytt på programmet – både av skjemt og av alvor. Trubaduren synger seg inn under huden på sitt publikum, og folk ler seg vekk av kåseriene hans, og feller en liten tåre av de vemodsvakre visene. Programmet han er en berg- og dalbane av emosjoner.

I et av sommerens presseklipp heter det: «Jeg er ikke sikker på om det er noen i hele sommer-Vestfold som klarer å fange sitt publikum så inderlig godt som Jacoby – for her brukes ikke dumme satiriske billige poeng eller klisjeer – her serveres kort og godt humor av ypperste merke – av den typen som vi alle kjenner oss godt igjen i. Kan det egentlig bli mer stemningsfullt?»

 16. november 2018
kl. 20:00

Louis Jacoby

Sted: Hønefoss Scandic / Bryggerikjelleren | Kr 225,- inkl.avgift
Finn billetter >>