Forsiden Arrangementer Min side Gavekort Bli medlem Spørsmål og svar Handlekurv

Mat og vinkveld

Arrangør: Sundvolden Hotel

Tid: 13. oktober 2018

Høsten er rette tiden da det bugner av gode norske råvarer i sesong.

Vår kjøkkensjef Bent Borge Hansen vil fortelle om vårt matkonsept og servere en uforglemmelig 4 retters meny basert på sesongens lokale råvarer på Sundvoldsk vis. Vår restaurantsjef og vinkelner, Marcus Karlsson, setter edle dråper til menyen. Sammen utgjør disse to en uforglemmelig og uformell kveld.

Du trenger ikke ha kunnskap om mat eller drikke, men være opptatt av godt selskap og en uformell atmosfære er en fordel.

Vi guider deg gjennom middagen og forteller om råvarer, produksjon, drikkevarer og en og annen skrøne underveis.

 



13. oktober 2018
kl. 19:00

Mat og vinkveld

Sted: Sundvolden Hotel | Kr 845,- inkl. avgift
Finn billetter >>