Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 11. februar 2018

Det er her vi kommer fra

Det er her vi kommer fra

Med 7 medvirkende på scenen ønsker Brageteatret velkommen til en teaterforestilling der gode historier, akkompagnert av nyskrevet musikk er i fokus.

«Det er her vi kommer fra» er basert på et knippe av Levi Henriksens kritikerroste noveller, hentet fra «Feber», «Ned ned ned» og «Alt det som lå meg på hjertet». Forestillingen er dramatisert av Thomas Marco Blatt etter en idé av Kim Sørensen.

Sangen om ditt liv, hva skulle den ha handlet om?

En trubadur vandrer omkring i bygda han kommer fra. Han møter et eldre ektepar som gjemmer seg for lensmannen. Han møter en kvinne som lokkes inn i pinsemenigheten. Han møter noen søstre som innleder et forhold til samme mann.

Men egentlig er trubaduren på vei til broren sin. Egentlig vil han bare være sammen med en ung kvinne han aldri har glemt.

Egentlig er det en sang han forsøker å spille; et liv han forsøker å stable på beina.

Det er her vi kommer fra samler et knippe fortellinger fra lokalsamfunnet, med et gjenkjennende, lekent og følsomt uttrykk. Det er et stykke om hjemkomst og oppbrudd, om musikken i våre liv og de små stedene i oss alle.

Regissør: Kim Sørensen // Dramatiker: Thomas Marco Blatt // Idé: Kim Sørensen // Scenograf/kostymedesigner: Gjermund Andresen // Lysdesigner: Martin Myrvold // Komponist: Johannes Winther Farstad Med: Johannes Winther Farstad // Reidar Sørensen // Kristian Winther // Dagrun Anholt // Ulla Marie Broch // Maria Pontén // Joseph Angyal

NYHET: TEATER OG TAPAS

Sundvolden Hotels dyktige kokker setter sammen en spennende tapasbuffet for anledningen. Teatertapas serveres fra kl 13:00 – pris kr 595,- ink. avg

Forestillingen spiller også på Ringerike kultursenter torsdag 22. februar

Info:

Tid:

11. februar 2018

Sted:

Sundvolden Hotell

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: