Velkommen til Ringbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 24. januar 2018

Lillelørdag 2018 – Fra ord til handling.

Velkommen til NovaPro – Kvinnenettverk i Ringeriksregionen sin festaften Lillelørdag. Årets Lillelørdag har temaet: Fra ord til handling.

Program:

Hedda Kise – Ja til ekte liv og ærlighet

! Hedda er blant Norges mest allsidige og populære programledere, journalist, billedkunstner og forfatter. De siste årene har alvorlige hendelser rammet både henne og familie. Hun har klart å snu det negative til noe positivt. Nå brenner hun for å lære det videre. «Det voldsomme fokuset på det perfekte liv og fasade og den såkalte veien til lykke, har ødelagt for oppfatningen av hva livet egentlig er: Livet er en rekke med oppturer og nedturer – noen ganger er det faktisk vanskelig å se forskjellen.»

Marie Louise Sunde: #HunSpanderer

Marie spesialiserer seg til kirurg, og skal snart forsvare sin doktorgrad. Hun er engasjert i likestilling og kvinners rettigheter, og var invitert til UN Women da Emma Watson i 2014 avsluttet sin ikonske tale med ”If not now – when? If not me – then who?.” Det inspirerte Marie til å starte #HunSpanderer. Organisasjonen som jobber med å adressere ubevisst diskriminering av både kvinner og menn, med humor, og helt uten å peke finger. Marie har vært invitert både til Michelle Obamas United State of Women Conference og som taler i FN. I løpet av året som kommer, lanserer #HunSpanderer internasjonalt i flere land under#ShesGotThis. Videre jobber #HunSpanderer med næringsliv og forskningsmiljø for å finne løsninger for å snu holdninger og øke kjønnsbalansen.

Kåring av årets kvinnelige forbilde i Ringeriksregionen 2017

Amal Aden ble kåret til årets kvinnelige forbilde 2016, og i år stiller hun i juryen.

Det serveres velkomstdrink og en deilig tapasbuffet. Det blir underholdning og hele programmet ledes av konferansier Marianne Mortensen. Påmelding innen 19.januar.

Medlemskap i NovaPro: Meld deg inn (medlemskap for 2017 går frem til 1.april 2018) ved å Vippse kr 300,- til 100522. Husk å oppgi epost.

Info:

Tid:

24. januar 2018

Sted:

Klækken hotell

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: