Brukernavn:
Passord:

 


Blodsmak

Arrangør: Ringerike Kultursenter
Tid: 3. november 2017

Blodsmak på jubileumsturné: Endelig kommer de til Hønefoss!

En vinterdag i 2012 sto fem hårete fyrer på et øvingslokale i Drammen og spilte rocka coverlåter på engelsk. Plutselig slo lynet ned, i form av et stykk gnistrende inspirasjon. Hva om vi heller spiller tungrock på nynorsk?

Som sagt, så gjort.

Fem år, to skiver, tre trommiser og utallige spillejobber senere ser ikke Blodsmak seg tilbake et sekund. Her er det fortsatt full gass forover med vidåpne spjeld. Med sin unike hybrid av skamfeite heavyriff lenket sammen med liflige norske folketoner, har Blodsmak blitt kalt blant annet:

«Den norske folkesjela montert inn i en krigsmaskin av et band»
«Som Odd Nordstoga på stereoider»
«En låvedans i Helvete»

Jubileumsåret 2017 brukes til å reise land og strand rundt for å vise stadig flere fans om at nynorsk er mer enn myke vokaler på P2. Med Blodsmak på scenen er det sidemålsundervisning med pyro og utestemme som gjelder.

Når Blodsmak spiller opp, danser fanden tango! Med et topptrimmet spellemannslag bestående av Åsgeir Størdal og Magnus Tveiten på gitar, Steinar Evant på bass, Vidar Berg på trommer og forsanger Tom Ostad, er det duket for stordåd i form av trynesmeltende gitarsoloer, fyrrige spensthopp, grom riffing, allsang og mannskor, ekte kjærlighet, samt nok intens headbanging til å gi kiropraktorer våte drømmer i uker fremover.

– Vi lever ut guttedrømmen, sier Ostad. Og når man først lever ut drømmen, så hvorfor ikke leve den ut med full pupp og ladde kanoner, i stedet for å stille på scenen i hverdags-T-skjorta med litt slarkete hals?

Denne filosofien, kombinert med stadig flere spillejobber fra Mandal i sør til Tromsø i nord har gjort sitt til at stadig flere fans og journalister kaller Blodsmak et av Norges beste liveband.

Og nå kommer «Sirkus Blodsmak» endelig til Hønefoss, nærmere bestemt Bassgarasjen.

– Vi gleder oss som buhunder til å spille på Bassgarasjen i Hønefoss. Vi har hørt masse bra om stedet og vi er sikre på at rockerne i Hønefoss er klare for en intens treningsøkt for nakkemusklene når vi kommer til gårds. Vi garanterer iallfall at alle skal forlate lokalet svette og glade, sier Ostad.

NOV
3
FRE
Blodsmak
Sted: BassGarasjen, Ringerike Kultursenter
Kr 200,- inkl. avgift
Kl: 22:00

Kommentarer:


comments powered by Disqus
 

AnnonserRingbillett:
Salgs og leveringsbetingelser 
Kontakt oss
Billetter:
Utsalgssteder
Gebyrer 
Arrangører:
Selg billetter via oss
Annonsering/reklame
Hjelp:
Spørsmål og svar
Gode råd
Sikkerhet
Andre nettsteder:
www.ringbutikk.no
www.ringblad.no