Brukernavn:
Passord:

 


Kaos

Arrangør: Ringerike Kultursenter
Tid: 22. september 2017

Bandet KAOS fra Hønefoss på Ringerike slipper sitt debut-album; ANGST, og KAOS-togets første stoppested blir release-konserten på Hønefoss’ nyeste og hotteste konsertarena: BassGarasjen, den 22. September 2017.

Skiva er produsert av Kim Marius Ernestus, i tett samarbeid med Jørgen Sporsheim Berg og ikke minst, Noroff Fagskole i Oslo.

KAOS består av 5 mannfolk som spiller Norsk Rock rett ifra levra. Marius Dalby, vokalist og gitarist, har skrevet tekstene til de fleste låtene selv utifra ting han selv har kjent på kroppen. Noe man virkelig føler idet han setter i gang å synge. Til tross for alvorlig og seriøs tematikk i mange av låtene, så klarer KAOS fortsatt og balansere det seriøse med et beintøft rockearrangement som gjør at dette blir musikk du kan høre på, på vei til jobb. På vei hjem fra jobb. Når du vasker huset. På vorsepiel, på festen, så vel som på nachspiel kl 05 om morgenen når vi gjerne skal prate om følelsene våres før vi legger oss. De sier det som det er i låtene og treffer et meget bredt spekter av publikum. De har hatt Russ, og sin egen foreldregenerasjon og alt imellom på samme konsert noe som bare kan bety 1 ting; Norge trenger et kontrollert KAOS på lista over Norsk Rock!

KAOS består av:
Marius Dalby - Vokal og Gitar
Stig Arne Skundberg - El. Gitar
Kim Marius Ernestus - El. Gitar
Stian Johansen - Bass
Yngve Gøran Jakobsson - Trommer

SEP
22
FRE
Kaos
Sted: BassGarasjen, Ringerike Kultursenter
Kr 100,- inkl. avgift
Kl: 22:00

Kommentarer:


comments powered by Disqus
 

AnnonserRingbillett:
Salgs og leveringsbetingelser 
Kontakt oss
Billetter:
Utsalgssteder
Gebyrer 
Arrangører:
Selg billetter via oss
Annonsering/reklame
Hjelp:
Spørsmål og svar
Gode råd
Sikkerhet
Andre nettsteder:
www.ringbutikk.no
www.ringblad.no