Brukernavn:
Passord:

 


Damien LIVE BassGarasjen

Arrangør: Ringerike Kultursenter
Tid: 25. mars 2017

DAMIEN – Live @ bassGarasjen

Med over 10 års erfaring bak seg og en lang merittliste så virker Damien's energi og kreativitet uaffektert av det hele og har heller ført til vanvittig variasjon og produktivitet for den karakteristiske rapperen.

Damien ble først lagt merke til i 2013 da han slapp singelen "Older" uten distribusjon eller plateselskap i ryggen og stod for alt fra produksjon til mastring. Singelen åpnet opp for oppvarming for MF Doom på Rockefeller.

Året etter slapp Damien en engelsk tolkning av Onkl P sin låt "Styggen På Ryggen" til stående ovasjoner, men berømmelsen lot vente på seg, selv om radiostasjoner som P3 og P4 ved en rekke anledninger spilte tolkningen så var det ingen interesse for videre oppfølging av artisten.

Damien har siden det gitt albumet "Snake Eater" og "Karma Slow, But Karma Just" og varmet opp for artister som: Talib Kwali, Jurassic 5, Professor Green, Klovner I Kamp og Mad Con.

Nå er Damien klar med enda et album og stilen er tydeligere enn den noen gang har vært! Damien står selv som produsent på alle spor og leverer rask, teknisk og personlig rap i verdensklasse. Liveartisten Damien leverer et show fullstappet med energi, allsang potensiale og en rapkavalkade på internasjonalt nivå!

MAR
25
LØR
Damien LIVE BassGarasjen
Sted: BassGarasjen, Ringerike Kultursenter
Kr 200,- inkl. avgift
Aldersgrense: 18 år
Kl: 22:00

Kommentarer:


comments powered by Disqus
 

AnnonserRingbillett:
Salgs og leveringsbetingelser 
Kontakt oss
Billetter:
Utsalgssteder
Gebyrer 
Arrangører:
Selg billetter via oss
Annonsering/reklame
Hjelp:
Spørsmål og svar
Gode råd
Sikkerhet
Andre nettsteder:
www.ringbutikk.no
www.ringblad.no